Η Alphavision υποστηρίζει τους Urbanscreen

Press Releases

Share
_IGP4972e_sitesmΗ Alphavision στο πλαίσιο της επέκτασης των δραστηριοτήτων της σε καινούργιους τομείς, εκμεταλλευόμενη την πολυετή εμπειρία της, συνεργάστηκε με την γερμανική καλλιτεχνική ομάδα των Urbanscreen στην διάρκεια του 50ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης.

_IGP4970e_site

Η ομάδα των Urbanscreen δημιουργεί, βάση μιας δικής της τεχνικής που ονομάζεται Lumenktature, μεγάλες προβολές σε προσόψεις κτιρίων. Στην περίπτωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου δημιούργησε μια ειδική πρόβολη για το κτίριο του "Ολύμπιον", όπου και η έδρα του φεστιβάλ. Οι Urbanscreen αναγνωρίζοντας την επαγγελματικότητα και την εμπειρία της Alphavision την επέλεξε σαν συνεργάτη της σε ότι αφορούσε στο τεχνικό μέρος της προβολής.

Η Alphavision χρησιμοποίησε δυο Christie LX-1500 projectors των 15000ANSI lumen με ειδικούς high performance φακούς προκειμένου να μπορέσει να αποδοθεί σωστά πάνω στην επιφάνεια του κτιρίου η δημιουργία των Urbanscreen. Παράλληλα και για όλο το διάστημα της προβολής η Alphavision παρείχε υποστήριξη με εξειδικευμένο προσωπικό.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο video.

_IGP5007e_site

 follow us on twittericon

follow us on twitter

 

blog_wordpress_TH

visit our blog

 

follow us on facebook follow us on facebook