Η Alphavision υποστηρίζει ως χορηγός το TEDx Thessaloniki

Press Releases

Share

Το πρώτο TEDx  Thessaloniki πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 09/05/2010

Η Alphavision ήταν χορηγός της εκδήλωσης , διαθέτοντας τεχνικό εξοπλισμό και  το έμπειρο προσωπικό της για τον φωτισμό του θεάτρου "Ολύμπιον" που φιλοξενήθηκε το event.

poster of the event

Τι είναι το TEDx? Σύμφωνα με το site  TED.com

"To TEDx δημιουργήθηκε στο πνεύμα της αποστολής του ΤED,

"ιδέες που αξίζει να διαδοθούν."

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί να προσφέρει σε κοινότητες, οργανισμούς αλλά και στον καθένα από εμάς, την ευκαιρία να παρακινήσει διάλογο μέσω των TED-like εμπειριών σε τοπικό επίπεδο.

Στα TEDx events, γίνονται μοναδικές ομιλίες ζωντανά σε συνδυασμό με "TEDTalks" βίντεο, έτσι ώστε να πυροδοτήσουν δεσμούς και συζητήσεις σε βάθος. Τα TEDx events έχουν σχεδιασμό και συντονισμό που στηρίζονται εξολοκλήρου σε ιδιωτικές πρωτοβουλίες έχοντας σαν βάση πάντα την κοινότητα.
"

 

the begging of the event

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Θεσσαλονίκης να φιλοξενήσει το event. Τέσσερις ομιλητές και βίντεο από τα "TED talks", ήταν ο κεντρικός άξονας που κινήθηκε όλο το event. H Alphavision, βοήθησε στην οργάνωση της εκδήλωσης όχι μόνο μ ετην με την χορηγία  τεχνικού εξοπλισμού αλλά και με όλους τους πόρους της, για την επιτυχία του event.

 

end of the event

Δύο ώρες αργότερα διοργανωτές, χορηγοί και κοινό έφευγαν από το θέατρο "Ολύμπιον" του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό τους. Η επιτυχία αυτού της εκδήλωσης ανέβασε τον πήχη για το επόμενο, στο οποίο και πάλι, η Alphavision θα βρίσκεται εκεί για να το υποστηρίξει.follow us on twittericon

follow us on twitter

 

blog_wordpress_TH

visit our blog

 

follow us on facebook follow us on facebook