Συναυλίες στη πόλη με την Alphavision

Press Releases

Share

H Alphavision υποστήριξε τεχνικά την συναυλία των Gotan Project την Κυριακή 20/06 στη Μονή Λαζαριστών και το τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων- Wall festival.

Gotan Project

Το τεχνικό προσωπικό της Alphavision και εξοπλισμός που αποτελούνταν απο μια οθόνη 9x5m και βιντεοπροβολέα Christie 15.000ANSI με εξειδικευμένο τηλεφακό χρησιμοποιήθηκαν για την κάλυψη της συναυλίας που έγινε στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας των Gotan Project με τίτλο Τango3. Το αργεντίνικο συγκρότημα μάγεψε το κοινό της Θεσσαλονίκης με τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας τους, προσφέροντας παράλληλα μια "κινηματογραφική" εμπειρία ενός audiovisual υπερθεάματος που μας ταξίδεψε από το Buenos Aires μέχρι τα στενά δρομάκια της Νέας Υόρκης.

IMG_1292_sm

IMG_1282_sm

Wall Festival

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα μουσικής και με σκοπό την ανάδειξη της περιοχής και νέων καλλιτεχνικών σχημάτων, η αντιδημαρχία πολιτισμού του δήμου Θεσσαλονίκης διοργάνωσε τριήμερο εκδηλώσεων. Στο 3ημερο φεστιβάλ ακούστηκαν rock-jazz-blues μπάντες της πόλης, αλλά και μουσικές της ανατολής και ρεμπέτικα. Θέατρο σκιών, workshops, events, προβολές video art και πολλές εκπλήξεις περίμεναν τους επισκέπτες του φεστιβάλ. H Alphavision υποστήριξε με οπτικοακουστικό εξοπλισμό αυτή την όμορφη προσπάθεια εκδηλώσεων της πόλης μας.

wall_festival_smfollow us on twittericon

follow us on twitter

 

blog_wordpress_TH

visit our blog

 

follow us on facebook follow us on facebook