Τέσσερα Διεθνή σημαντικά βραβεία για την C-nario!

Press Releases

Share
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι δύο από τα έργα της C-nario έχουν κερδίσει σημαντικά διεθνή βραβεία.
H Alphavision είναι διανομέας της εταιρείας C-nario για την Ελλάδα και την Βουλγαρία και παρέχει όλη την γκάμα turn key solutions για όλα τα προϊόντα της C-nario.
Picture4

Οι νέες οθόνες πολυμέσων στο μουσείο του Sport Club Βραζιλία Internacional (Inter), μία από τις κορυφαίες ομάδες ποδοσφαίρου της χώρας, κέρδισαν το DIGI award στην κατηγορία καλύτερης ανάπτυξης(best deployment), καθώς και το Digital Signage Expo (DSE) Apex Gold award στην κατηγορία Τέχνες, Διασκέδαση και Ψυχαγωγία (
Arts, Entertainment and Recreation). Συνεργάτες της C-nario σε αυτό το έργο ήταν η EAV - Engenharia Audiovisual και η Firefox Com.

Το multimedia show στο ισραηλινό περίπτερο της Expo 2010 China (που πραγματοποιήθηκε απο τον Μαΐο εως τον Οκτώβριο του 2010 στη Σαγκάη) κέρδισε το Βραβείο DIGI’s Judges Choice Award και το Apex Silver Award στην κατηγορία Τέχνες, διασκέδαση και Ψυχαγωγία. Συνεργάτης της C-nario σε αυτό το έργο ήταν Disk-Το Pro .

Τα βραβεία αυτά αποτελούν αναγνώριση της ποιότητας της C-nario και των επιλεγμένων συνεργατών της.
Picture6
Inter Soccer Club Museum, Βραζιλία

Picture5
Expo 2010, Σανγκάη


follow us on twittericon

follow us on twitter

 

blog_wordpress_TH

visit our blog

 

follow us on facebook follow us on facebook